Menu
Your Cart

Sieraden reparaties en nieuw werk

We kennen het allemaal... Je bent al een poosje op zoek naar een bepaald soort sieraad, na een lange zoektocht kom je er een tegen die tóch niet helemaal voldoet aan de verwachting. Je besluit om het sieraad niet te kopen en zoekt tevergeefs door. Zonde!

Bij van Geelen Juweliers is het mogelijk om zelf sieraden samen te stellen. Kom langs in ons atelier in Schagen en laat ons weten wat je wensen zijn. Op basis van deze wensen creëren we een uniek sieraad, geheel naar eigen smaak!Goud- en zilversmid 

Zoek je een ervaren, vakbekwame goud- of zilversmid die sieraden weer als nieuw kan maken? Dan ben je bij van Geelen Juweliers aan het juiste adres. 

Ook met ‘oudere’ sieraden of sieraden die niet langer van deze tijd zijn kun je bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en juiste kennis kunnen we ieder sieraad weer omtoveren tot droomsieraad! Dit doen we met de nieuwste apparatuur in ons atelier. 

We zorgen er op vakkundige wijze graag voor dat je nog jarenlang kunt genieten van een bijzonder sieraad. We zien je graag tegemoet in onze winkel in Schagen.